Hvordan foregår coaching?

Coaching giver dig effektive, langtidsvirkende værktøjer. På vores første møde, fortæller jeg dig om, hvordan jeg som coach arbejder med coaching og om det typiske forløb

Coaching med dig i fokus, når du har tid

Du fortæller mig, hvad du gerne vil have, at netop dit forløb skal handle om. Det er dig og dit liv det handler om, og jeg arbejder sammen med dig om præcis dét du ønsker - på dét tidspunkt du ønsker det på. Aften, weekend - lige efter arbejde. Vi finder en tid, der passer os begge. 

Det er også her, ved vores første møde, at du finder ud af, om du ønsker at vi skal samarbejde. Det handler meget om tillid, om god kemi - ja, i det hele taget, om du vurderer, at jeg er den rette coach for dig. Herefter beslutter du om du ønsker at fortsætte i et forløb, og vi får aftalt tid for de følgende sessioner.

Et coaching forløb kan tage alt fra 3 og op til måske 10 sessioner. Det er meget forskelligt, hvad der er behov for. Hvis dit mål eller ønske om forandring er kompleks, kan det tage lidt længere tid, og hvis målet er mere enkelt, kan det tage kortere tid. Det mest almindelige er omkring 5 sessioner.

Coaching er en løbende proces. Der sker ligeså meget imellem coaching-sessionerne som på selve sessionen. Faktisk ofte mere.
I begyndelsen har du måske truffet nogle valg og beslutninger om forandring. Så kommer den løbende proces til at handle om at indarbejde denne forandring i din hverdag - måske få bedre vaner, at blive holdt op på de gode vaner eller nye måder at tænke på. 

Det kræver mange mentale ressourcer at gennemføre en forandring. Målet er én ting. Noget andet er at gennemføre. Nogen gange kan vejen til målet være lige og nem. Men mange gange er vejen snørklet og med bump. Det er præcis her, at den løbende coaching over 5-10 gange over for eksempel 3-5 måneder kan hjælpe dig. Jeg følger dig på vej, hjælper dig til at finde svar og nye veje. 

Typisk varer en coaching session 1 time.

Den kan foregå på flere måder. Jeg tilbyder et fleksibelt mix af 'Face-to-face', Skype/FaceTime sessioner, email/chat sessioner, eller helt almindelig telefon. Det kan være en blanding, eller kun én af delene. Det aftaler vi på vores første møde, eller fra gang til gang.
En god coach er ligeså effektiv på skype/facetime som i en live-coaching session og du får det samme ud af det. 

Det er dit liv og du bestemmer hvor du vil hen. Coaching hjælper dig med at finde vejen til dit mål.

Det er også på vores første møde at vi aftaler en pris, der er tilpasset det forløb, du og jeg har aftalt, og vi aftaler, hvordan du afregner: Per gang eller forud. Jeg opererer med satser for enkelt timer og for pakkeløsninger med rabat.

Så sætter vi datoer af, i hvert fald til de første 3 møder. Men af hensyn til kontinuiteten og overblikket, er det en fordel for dig, at vi har sat alle datoer af på forhånd. De kan selvfølgelig sagtens ændres, hvis der kommer noget i vejen for dig.

Og så er vi faktisk allerede igang - og du er på vej hen imod dit nye liv.

Du kan ringe eller maile til mig allerede idag, for det første, uforpligtende møde. Jeg glæder mig til at høre fra dig!