Om MindSurf Coaching

Jeg tilbyder coaching og fascilitering til såvel erhvervslivet som privatpersoner. 

Jeg tror på dig. Jeg tror på, at du kan blive stærkere, og at du kan få præcis de forandringer som du ønsker dig. Både på job og privat.

Jeg hedder Randi Plesner, og jeg er internationalt certificeret coach. Jeg tilbyder coaching til dig som både privatperson og i dit erhvervslivJeg hedder Randi Plesner, og jeg har været selvstændig erhvervsdrivende siden 1994. Igennem alle årene har mit virke spændt lige fra markedsføring og grafisk design til undervisning, og jeg har arbejdet med såvel virksomheder som privatpersoner, børn og voksne. 
Jeg tror på dig. Jeg tror på, at du kan blive stærkere, og at du kan få præcis de forandringer som du ønsker dig. Både på job og privat. Jeg tror du kan blive en endnu bedre sælger, en endnu bedre HR'er, en bedre kollega eller chef. Og jeg tror på, at du kan blive gladere, og mere tilfreds i livet som helhed. Hvis du ønsker en forandring, kan du opnå den. Det ved jeg. 
Det er ikke altid nemt. Men det kan blive nemmere end du synes det er nu. 
Det kan være en lang proces. Men det kan ofte tage kortere tid, end du tror det gør nu. 
Dit første skridt kan se ud til at være svært. Men med coaching kan jeg hjælpe dig så det kan blive en del lettere! Mindsurf coaching tilbyder dig effektiv coaching med langtidseffektJeg har igennem mit arbejde med børn og voksne, både på arbejdspladsen, i skolen, som hundeadfærdskonsulent i private hjem samt privatpersoner i dybe kriser, samlet erfaring til mindst 10 liv! Med en rygsæk fuld af effektive værktøjer, hjælper jeg dig, din virksomhed, dine medarbejdere ved hjælp af langtidsvirkende coaching at tune ind på præcis dét, som du/I ønsker at opnå.

Mine overbyggende uddannelser tager også udgangspunkt i Empowermind Danmark, som er stiftet og drives af Mitzi og Jørgen Svenstrup, nogen af de mest kompetente og dygtige mennesker jeg kender. 

ICI - International Association of Coaching InstitutesEmpowermind International